Uppdragsledare VVS och Energi

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR

Som uppdragsledare kommer du att arbeta med projektering av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad. Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och arbetar i 3D program för att konstruera VVS-tekniska installationer i byggnader med hjälp av CAD-verktygen MagiCAD och Revit. Du projekterar delar av större och mindre projekt där tyngdpunkten är att skapa tekniska ritningar. Du kommer att sitta med på projektmöten och jobbar tillsammans med de andra i projektet mot gemensamma mål och tidsplaner, som du sedan ansvarar för att bryta ner till mindre delar.

För att kunna utföra detta behöver du ha en bred och hög teknisk kompetens, goda ledaregenskaper och bra samarbetsförmåga. Du behöver också vara strukturerad, se sammanhang och kunna se olika skedens viktiga delar.

Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del i utvecklingen av verksamheten samtidigt som du jobbar i spännande uppdrag.

VEM ÄR DU?

Du är en teknikintresserad och engagerad uppdragsledare inom VVS. Vi tror att du har mångårig erfarenhet som VVS-konstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledare.

Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du har en fallenhet att leda andra medarbetare i projekt och du är mån om att alla mår bra och blir sedda. Du är kreativ och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

Du drivs av att arbeta i projekt, är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera.

DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande och personligt utvecklande central roll med bra villkor och förmåner med möjligt delägarskap i Cofactor, som har ambition att bli en ledande modern bolagsgrupp med hållbarhet i fokus.


ANSÖKAN

Ansökningstiden går ut 2023-04-30.

Du skickar din ansökan med meritförteckning på mail till vår HR-chef Pia Nilsson pia.nilsson@cofactor.se.

Tjänsten ska tillsättas med tillträde enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

KONTAKTUPPGIFTER FÖR FRÅGOR


Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Nilsson, VD Cofactor Engineering, tel 0709-309200, patrik.nilsson@cofactor.se.