Teamledare Elteknik

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR

Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som uppdragsledare med inriktning mot elteknik. Parallellt med denna roll ansvarar du som teamledare för affärsutveckling, sälj samt bidrar vid rekrytering när du bygger ditt team.

Vi arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, hus samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier och utredningar till bygghandlingsprojektering.

Som Teamledare Elteknik får du även en viktig roll avseende utveckling av vår verksamhet och du sitter även med i vår gemensamma ledningsgrupp för Engineering.

Du kommer att få möjlighet att utvecklas tekniskt i uppdrag samtidigt som du utvecklar dina ledaregenskaper när du bygger ditt team. Du får personalansvar för en mindre grupp medarbetare där du ansvarar för marknadsföring, beläggning, resursplanering, utvecklingsplaner, lönesamtal, rekrytering och dagliga frågor. Du hjälper dina medarbetare i deras professionella utveckling samt är mentor och bollplank i tekniska frågor.

Tillsammans har vi en stor senior bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete medandra delar av Cofactor, vilket genererar spännande och utmanande uppdrag.


VEM ÄR DU?

Du är en hängiven lagspelare med positiv inställning. Du är en naturlig ledare och du är mån om att alla mår bra och blir sedda. Vi tror att du är högskoleingenjör eller civilingenjör och att du har mångårig erfarenhet som elkonstruktör och i tillägg flera års erfarenhet som uppdragsledare. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet av ledarbefattning är meriterande.

Du är en teknikintresserad och engagerad elingenjör som drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du vill vara delaktig i att utveckla både teknik och människor för att driva vår verksamhet och bransch framåt.

DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande och personligt utvecklande central roll med bra villkor och förmåner med möjligt delägarskap i COFACTOR, som har ambition att bli en ledande modern bolagsgrupp med hållbarhet i fokus.

ANSÖKAN

Ansökningstiden går ut 2023-04-30.

Du skickar din ansökan med meritförteckning på mail till vår HR-chef pia.nilsson@cofactor.se.

Tjänsten ska tillsättas med tillträde enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. 

KONTAKTUPPGIFTER FÖR FRÅGOR

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD för Cofactor Engineering, Patrik Nilsson, på tel 0709-309200, patrik.nilsson@cofactor.se