Senior Uppdragsledare Byggteknik

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR

Som Uppdragsledare Byggteknik kommer du att driva olika typer av projekt i varierande skeden tillsammans med engagerade och kreativa kollegor. Du ansvarar för din egen tid, planering av uppdrag och förväntas kunna handleda och ansvara för mindre erfarna kollegor. Utöver detta ansvarar du för uppdragens ekonomi, tekniska lösningar och att kvalitetssäkringen utförs enligt gällande rutiner.

Som uppdragsansvarig förväntas du också knyta kontakter inom Cofactor och externt med kunder.  

Du bör även ha erfarenhet från prefab-konstruktioner. Nuvarande team har stor del av sina uppdrag inom prefab-segmentet.
I prefab-projektering finns många olika intressenter i projekten i form av byggherre/beställare, entreprenör, leverantör och konsultermed olika gränssnitt att ta hänsyn till.

Meriterande är också om du har erfarenhet från ombudsroller, entreprenadjuridiska och ekonomiska frågor samt ett gott affärssmannaskap.


VEM ÄR DU?

Vi tror att du har Byggtekniskutbildning på högre nivå (högskole- eller civilingenjör) och minst 7 årserfarenhet från branschen.  Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Du bör ha en bred och hög teknisk kompetens, goda ledaregenskaper, kunna se sammanhang och olika skedens viktiga delar.

Som person tror vi att du är ödmjuk, delar gärna med dig av dina kunskaper och trivs med att bolla idéer med kollegor. Du är även ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Ett etablerat kontaktnät i Göteborg med omnejd bland beställare i såväl privata som offentliga organisationer är meriterande.

Program/verktyg Bluebeam och office paketet är antagligen en Uppdragsledares mest använda verktyg men erfarenhet från Impact,Tekla och FEM design är meriterande.

DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande och personligt utvecklande central roll med bra villkor och förmåner med möjligt delägarskap i Cofactor, som har ambition att bli en ledande modern bolagsgrupp med hållbarhet i fokus.

ANSÖKAN

Ansökningstiden går ut 2023-04-30.

Du skickar din ansökan med meritförteckning på mail till vår HR-chef Pia Nilsson pia.nilsson@cofactor.se.

Tjänsten ska tillsättas med tillträde enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

KONTAKTUPPGIFTER FÖR FRÅGOR


Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Åstenius, tf Marknadsområdeschef Cofactor Engineering AB, tel 0708-137982, daniel.astenius@cofactor.se.