Projektchef Hus

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR

Som Projektchef har du en nyckelroll med helhetsansvar för del av marknadsområdets projektportfölj vilket bl.a. innebär att planera och leda dina tilldelade byggprojekt i nära samarbete med chefen för Marknadsområde Syd och Platsledning. Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts och gärna överträffas.

I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvaret genom hela projektet. En central del i dina arbetsuppgifter är att säkerställa att produktion bedrivs med rätt förutsättningar och rätt resurser för att uppnå uppsatta mål. Du har personalansvar för Platschefer och Produktionsledare i din projektportfölj. Tillsammans med chefen för Marknadsområdet och övriga kollegor arbetar du med att utveckla relationer till våra kunder och att identifiera nya kommande projekt på marknaden som en del av att utveckla och bygga orderstock för marknadsområde Malmö och Syd som helhet. I rollen som Projektchef representerar du företaget gentemot beställare, underleverantörer, leverantörer och myndigheter. Du rapporterar direkt till chefen för Marknadsområde Syd.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 10-15 års erfarenhet från byggentreprenad och projektverksamhet. Du har byggnadsteknisk utbildning eller likvärdigt med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du idag och/eller tidigare arbetar som projektchef eller produktionschef på ett entreprenadföretag. Du kan också ha arbetat tidigare eller idag på bostadutvecklingsbolag eller teknikkonsultbolag i en roll som projektledare eller Construction Manager med erfarenhet från entreprenadverksamhet.

För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg inom entreprenadverksamhet med erfarenhet och kunskap av inköp och kalkyl, är en kommunikativ, närvarande och coachande ledare som gillar jobba med människor samt med en personlig prestigelöshet som skapar tillit till din omgivning, du är driven och initiativtagande, du har lätt för att skapa relationer med kollegor såväl kunder, du är och intresserad av och gillar driva, koordinera och genomföra projekt, du gillar att initiera affärer och merförsäljning av affärer, du skapar vid behov ”kulturbryggor” tvärs organisationen och kollegorna, du gillar ha många bollar i luften och att jobba i team. Du vill utvecklas tillsammans med bolaget och bolagsgruppen. Samtidigt som du är operativt lagd och tar ägarskap för genomförande i aktuella frågor, så uppskattar du också den långsiktiga strategiska hållningen i bolaget och ser till helheten.

Du har datavana är förtrogen med Microsoft Office och en digitaliserad miljö och känner dig hemma och har lätt att lära dig bland olika dataprogram/-system. Du hanterar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande och personligt utvecklande central roll med bra villkor och förmåner med möjligt delägarskap i Cofactor, som har ambition att bli en ledande modern bolagsgrupp med hållbarhet i fokus.

ANSÖKAN

Ansökningstiden går ut 2023-04-30.

Du skickar din ansökan med meritförteckning på mail till vår HR-chef Pia Nilsson pia.nilsson@cofactor.se.

Tjänsten ska tillsättas med tillträde enligt överenskommelse snarast under 2023 och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden

KONTAKTUPPGIFTER FÖR FRÅGOR

Du är också välkommen att kontakta Håkan Adelwald, CEO för Cofactor Management Group, på telefon 0786 348410 eller VD för Cofactor Construction Management AB Lina Lindquist på telefon 0721 843903, för att få mer information om verksamheten och tjänsten. Din ansökan hanteras konfidentiellt