Beräkningsingenjör med projekteringserfarenhet

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR

Du kommer jobba med beräkning av alla olika komplexa byggnader inom industri och allmän husbyggnad, mestadels betong-, trä och stålkonstruktioner.
Du utgår från underlag som kommer från en arkitekt och konstruktör, och erfarenhet från beräkningsprogram FEM-design är meriterande, samt även viss erfarenhet av CAD-verktygen Autocad/Impact. Även projektering kan ingå i tjänsten så viss erfarenhet från projektering inom allmänna konstruktioner samt Prefab är önskvärt.

Möjlighet att handlägga/uppdragsleda finns också för rätt person.

Som beräkningsingenjör kommer du självständigt att utföra stabilitet- och lastnedräkning samt elementdimensionering inom Prefab-konstruktioner.


VEM ÄR DU?

Du har grundlig erfarenhet av statiska beräkningar och drivs av att arbeta i projekt samt van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Som person är du ansvarstagande och tycker om att samarbeta, och du delar gärna med dig av dina kunskaper.

Du har Byggteknisk utbildning på högre nivå (högskole- eller civilingenjör) och ca 6 års erfarenhet från branschen. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.

DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande och personligt utvecklande central roll med bra villkor och förmåner med möjligt delägarskap i Cofactor, som har ambition att bli en ledande modern bolagsgrupp med hållbarhet i fokus.

ANSÖKAN

Ansökningstiden går ut 2023-04-30.

Du skickar din ansökan med meritförteckning på mail till vår HR-chef Pia Nilsson pia.nilsson@cofactor.se.

Tjänsten ska tillsättas med tillträde enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

KONTAKTUPPGIFTER FÖR FRÅGOR


Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Åstenius, tf Marknadsområdeschef Cofactor Engineering AB, tel 0708-137982, daniel.astenius@cofactor.se.